OVER MIJ


Mijn naam is Cindy en al op jonge leeftijd vond ik het super leuk om met een fototoestel te oefenen. Eerst op mijn broertje en zusje en later ook paarden en andere dieren. Deze hobby heeft zich in de loop der jaren steeds verder uitgebreid, tot het punt waarop ik het graag professioneler wilde gaan maken. Zo is Memory by Cindy Fotografie (MbC Fotografie) tot leven gekomen.

MIJN VERHAAL

Het begon een beetje met de aankoop van mijn pony Besselinks Golden Gabbar (aka Barrie de pony voor vrienden en op de social media). 

Al jaren maakte ik foto's voor de stal waar ik 20 jaar met mijn paarden heb gestaan. Verkoopfoto's, maar ook foto van de veulens, fokmerries en sportpaarden. En kreeg ik ook regelmatig de vraag van stelgenoten of ik wat foto's wilde maken.


Tot mijn grote spijt heb ik van mijn eigen paarden veel te weinig foto's gemaakt. Op een of andere manier kwam dat er steeds niet van. Met de aankoop van Barrie had ik besloten dat ik het met hem anders ging doen, dus van hem heb ik inmiddels na een jaar al meer foto's, dan van mijn andere paarden na 20 jaar samen. 


Uiteraard lukte ze niet allemaal gelijk, want ik ben vaak alleen in de wei en foto's maken met een pony die achter je aan loopt valt nou eenmaal niet mee. 


Maar het heeft me wel doen beseffen dat het wel iets is, waar ik erg blij van wordt.

Iedere keer probeer ik toch weer nieuwe poses en composities te vinden die de foto toch weer anders dan andere kan maken. En vanuit de automatische stand ben ik steeds meer met de instellingen gaan spelen, en dat gaf me nog meer mogelijkheden.


Ook fotografeerde ik altijd met het licht mee, dus de zon in mijn rug. Tegenwoordig vind ik het juist gaaf om met het licht te spelen en soms dus ook juist tegen de zon in te fotograferen. 


Sindsdien ben ik ook begonnen met het uitbreiden van mijn portfolio en ben ik opdrachten aan gaan nemen, en ben ik naast foto's van paarden ook weer begonnen met het maken van foto's van mensen en andere dieren. MENSEN DIE INSPIREREN


Uiteraard plan ik tegenwoordig zelf ook shoots bij andere fotograven zodat ik ook foto's van mezelf met mijn paarden en pony's heb, en wat zijn deze me dierbaar. 


Dat is wat ik met Memory by Cindy ook wil bereiken. Jouw mooie moment vastleggen als herinnering. Samen een mooie foto maken, waar je met een fijn gevoel naar terug kijkt. 


Wil jij ook een mooie herinnering, een Memory by Cindy? Neem dan contact met me op, dan gaan we er samen iets moois van maken! 


DSC_6032logo
ydvAih
DSC_6086logo
pD9rAC
DSC_6139logo
YqFDb0
DSC_6016
aMGL1186
aMGL0964