Tips


kleding         "Be You"


Bedenk van te voren welke sfeer je in je foto's wilt. Mocht je een dromerige sfeer willen dan is het het mooiste om pasteltinten (zoals lichtroze, creme, parelgrijs,  beige, mint, lichtblauw etc.)  te gebruiken. Daar gaat mijn voorkeur ook naar uit, maar het belangrijkste is dat je iets aantrekt waar je je lekker in voelt en wat bij jullie past.

Felle kleuren kunnen de aandacht wat afleiden en de focus wordt dan vooral op de kleding gelegd, wat heel mooi kan zijn als dat je intentie is!
Twijfel je ergens over, neem dan vooral contact op, ik denk graag met je mee!


Voorbereiding


Het handigste is als je zorgt dat voor aanvang van de fotoshoot alles klaar staat/ligt. Zo kunnen we gelijk beginnen en zit je zelf ook niet in een stress modus doordat alles nog last minute vlug vlug moet. Dit zal de foto's zeker ten goede komen.


Het model dient tijdig (eventueel gewassen en weer droog) klaar te staan.


Ik heb een fotohalster bij, maar heb je liever een eigen halster of hoofdstel aan dan kan dat natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat het hoofdstel gepoetst is, dat staat wel zo netjes.


Ga je zelf ook op de foto, (vooral bij lichte kleding), zorg er dan voor dat je  iets over je kleding heen aan trekt als je nog bezig bent met het klaar maken van je paard zodat je niet onder de vlekken komt te zitten. Of kleed je na het klaarmaken vlak voor de shoot pas om.


Zorg er ook voor dat je geen storende elementen aan/bij hebt. Dus: telefoons uit broekzakken, alle ritsen van de kleding dicht, en bijvoorbeeld geen elastiekjes om je pols.SG1L5506