Fotoshoot informatie


Op deze pagina kun je meer informatie lezen zoals mijn tarieven, maar ook waardevolle tips die je kunt gebruiken tijdens een fotoshoot.


Als fotografe maak enkel gebruik van natuurlijk licht. De fotoshoot vindt dus altijd buiten plaats. We plannen van te voren een datum en tijd in, echter kan het natuurlijk altijd zijn dat door de weersomstandigheden we besluiten om de afspraak te verzetten.

Dit zal uiteraard altijd in goed overleg gaan. Mocht het zo zijn dat een afspraak niet verzet kan worden (bijvoorbeeld bij een afscheidsshoots), dan proberen we er uiteraard het allerbeste van te maken!


Wil je graag meer informatie of wil je graag een fotoshoot inplannen, neem dan vooral contact met me op. Ik zal mijn best doen om al je vragen te beantwoorden.


Locatie


Het mooiste is als er een beetje (open) ruimte is aangezien ik best ver van je vandaan moet gaan staan en het ook het mooiste is als het model ook wat verder van een achtergrond weg staat.


Mocht er een bos/duinen of bloemenveld in de buurt zijn is dat natuurlijk heel gaaf. Zorg er dan wel voor dat je op de hoogte bent van de regels die in dat gebied gelden.


Rondom huis of stal kunnen we natuurlijk ook hele gave foto's maken en samen met jou kijk ik naar de plek waar we op dat moment de mooiste foto's kunnen maken.