Fotoshoot informatie


Op deze pagina kun je meer informatie lezen zoals mijn tarieven, maar ook waardevolle tips die je kunt gebruiken tijdens een fotoshoot.


Als fotografe maak enkel gebruik van natuurlijk licht. De fotoshoot vindt dus altijd buiten plaats. We plannen van te voren een datum en tijd in, echter kan het natuurlijk altijd zijn dat door de weersomstandigheden we besluiten om de afspraak te verzetten.

Dit zal uiteraard altijd in goed overleg gaan. Mocht het zo zijn dat een afspraak niet verzet kan worden (bijvoorbeeld bij een afscheidsshoots), dan proberen we er uiteraard het allerbeste van te maken!


Wil je graag meer informatie of wil je graag een fotoshoot inplannen, neem dan vooral contact met me op. Ik zal mijn best doen om al je vragen te beantwoorden.


Locatie


Het mooiste is als er een beetje (open) ruimte is aangezien ik best ver van je vandaan moet gaan staan en het ook het mooiste is als het model ook wat verder van een achtergrond weg staat.


Mocht er een bos/duinen of bloemenveld in de buurt zijn is dat natuurlijk heel gaaf. Zorg er dan wel voor dat je op de hoogte bent van de regels die in dat gebied gelden.


Rondom huis of stal kunnen we natuurlijk ook hele gave foto's maken en samen met jou kijk ik naar de plek waar we op dat moment de mooiste foto's kunnen maken.

Extra informatie


Alle foto's (met uitzondering van de verkoopshoots) worden geleverd met en zonder logo. De foto's met logo zijn bedoeld voor op de Social Media.


Bij het pakket klein ontvang je altijd 1 foto gekozen door de fotografe, de overige 2 mag je zelf kiezen.

Bij het pakket Groot ontvang je altijd 3 foto's gekozen door de fotografe de overige 4 mag je zelf kiezen.

Tips


kleding         "Be You"


Bedenk van te voren welke sfeer je in je foto's wilt. Mocht je een dromerige sfeer willen dan is het het mooiste om pasteltinten (zoals lichtroze, creme, parelgrijs,  beige, mint, lichtblauw etc.)  te gebruiken. Daar gaat mijn voorkeur ook naar uit, maar het belangrijkste is dat je iets aantrekt waar je je lekker in voelt en wat bij jullie past.

Felle kleuren kunnen de aandacht wat afleiden en de focus wordt dan vooral op de kleding gelegd, wat heel mooi kan zijn als dat je intentie is!
Twijfel je ergens over, neem dan vooral contact op, ik denk graag met je mee!


Voorbereiding


Het handigste is als je zorgt dat voor aanvang van de fotoshoot alles klaar staat/ligt. Zo kunnen we gelijk beginnen en zit je zelf ook niet in een stress modus doordat alles nog last minute vlug vlug moet. Dit zal de foto's zeker ten goede komen.


Het model dient tijdig (eventueel gewassen en weer droog) klaar te staan.


Ik heb een fotohalster bij, maar heb je liever een eigen halster of hoofdstel aan dan kan dat natuurlijk ook. Zorg er dan wel voor dat het hoofdstel gepoetst is, dat staat wel zo netjes.


Ga je zelf ook op de foto, (vooral bij lichte kleding), zorg er dan voor dat je  iets over je kleding heen aan trekt als je nog bezig bent met het klaar maken van je paard zodat je niet onder de vlekken komt te zitten. Of kleed je na het klaarmaken vlak voor de shoot pas om.


Zorg er ook voor dat je geen storende elementen aan/bij hebt. Dus: telefoons uit broekzakken, alle ritsen van de kleding dicht, en bijvoorbeeld geen elastiekjes om je pols.DSC01765-3
DSC01402_logo
SG1L9704